Velkommen til
online After sex

Du kan nu spørge dig selv det store spørgsmål:

Hvad laver jeg her?

...der er ingen frække damer! Kun lækre nørder;)
Oktober - 2020
MaTiOnToFr
2728291234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930311
May -- (10/5-2009) -- SLAP #15 online turnering
SLAP har ændret i turneringsstrukturen, dette ser vi intet problem i og elsker lidt forandring. Vi har så 21 dage til at få spillet 5 kampe der fungerer som et slags gruppespil for at komme i 1. division. Listen af hold i gruppetspillet er således:
#rusk (0-2)
cingetos Normans (2-1)
czgames.dk (WO)
oAs
play Your SPORT (2-1)
på-Dilden (WO)

.. hvorefter hvis alt går godt, skal vi møde de 3 bedste hold som rykker op i 1. division:
amiko-gaming
Aurora-Gaming
Det Laksefarvede Felt
eqip.eSport
storehane
Visio.Gaming

Vi havde tænkt os at spille i 1. division, men da nogen af os ikke er så 100% aktive igen og ikke ønsker muligheden at blive slået ud med en jernstang da ikke alle træner deres aim hver dag. Så lod vi SLAP vælge 1. eller 2. div for os, afhængig af hvad de mente var bedst. Som det ser ud, er der nogen hold der kan give modstand og andre som nok kan diskuteres, men ingen skade er sket. Vi byder velkommen til en ny sæson i SLAP online:)
Taget fra slapnyheden omkring den nye turneringsstruktur:

Der er dog specielle regler for de øverste 4 divisioner (1A, 1B, 2A og 2B)

(Læs og hold tungen lige i munden)

- De 3 bedste hold fra hhv. 1A og 1B danner efter grundspillet "Elitedivisionen". De 6 hold spiller herefter indbyrdes efter normale regler
- De 2 miderste hold danner sammen med oprykkerne fra 2A og 2B "Første division". De 8 hold spiller herefter deres kampe som normalt - med en undtagelse: De hold der har mødt hinanden i grundspillet overfører resultatet til finalespillet således at alle hold starter med en spillet kamp (og derfor kun mangler at spille 6 kampe).

- De 2 dårligste hold fra hhv. 1A og 1B rykker ned i 2A og 2B og følger derfor reglerne for resten af ligaen.
- De 2 dårligste hold fra hhv. 2A og 2B rykker ned i 3A og 3B og følger derfor reglerne for resten af ligaen.

May -- (10/5-2009) -- oAs tilbage fra vinterhi
Vi er nu tilbage efter en længere varende vinterhipause, som skyldes en masse IRL fra de fleste af os. Nu hvor slap er kommet i luften igen, er vi samtidig også klar til en masse hygge cws - og ikke alle de random 5on5 mixes man finder så nemt:)

Ovenpå dette, vil en status på holdet være på sin plads og folks medvirken i 'online After sex':

kpr: Stadig skarp med awp'n og bliver kaldt 'the silent hunter'. Frygt ej, når det gælder damen IRL er det en anden snak. Han kan til enhver tid vende en kamp til det gode og lytter altid til hvad folket har at sige. Hans inituitioner for spillet gør ham til en yderst farlig spiller og er ikke bleg for at rushe ind i en myretue af modstandere for at dø.
zoopsi: På trods af zoopsi's gode ideer, lykkedes det meste somregel og der bliver overrasket gang på gang. Han er som løven der sætter sig på skjul in -game, og råber højest for at få ordet på ventrilo. Respekt til calleren og hans måde at læse modstanderen på<3
random_guy: Han laver finter som aldrig set før og har bestemt teknikken i orden. Udover det vil vi ønske ham tillykke med at være udtaget til det tyske cs landshold i 2010. Gratz herfra m8. Han vil dog stadig fungerer som en del af stammen i oAs.
afdanket: Endnu en af stammen i oAs, den lalleglade festsyge pigemagnet der stadig har en vigtig rolle på holdet. Han har en tendens til at motiverer os andre og holde orden i uorden. In-game ser man tit 'umulige' kills blive taget og med god forståelse for spillet, gør vores afdanket aldeles særlig farlig.
esAq: De kalder ham 'ffa top fraggeren' da han tager kills i kampe, som man skulle tro var funmaps der blev spillet. Aimmesteren som kan aim'e hvem som helst ud på aim_xplayn/aim_map. Han har tit vist han kan holde hovedet koldt og med tiden nu fået en nice in-game IQ.
Falis: Vi har nu fået forstærkninger fra vores Falis, der vil fungerer som en hjernedød aimspiller. Når der bliver spillet aimmaps, ser man somregel esAq og Falis kæmpe om æren. Falis kendetegner en vis rolighed om sig på trods af høj adrenalin og pres. Ingen tvivl om at holdet er nu er forstærket med denne ekstra assistance.
Jy3: Desværre, er nogen stadig i det såkaldte vinterhi, men lad os nu se hvad det føre' til. Vores allesammens jy3 der er hersket af damen derhjemme og sin irl træning. Dette har gjort det svært for vores jy3 at holde det høje niveau og virkelig vise hvad han duer til, men igen.. lad os se.
NuseR: Vores highskillede oAs Mentor, der ikke er bange for at sige sin mening når det gælder. Han viser os vejen til det rigtige også selvom kritikken kan virke hård - er han ikke bleg for at åbne sig op. Med denne funktion kan sandheden måske gøre ondt, men for vores alles bedste. På trods af NuserS highskillede evner og IRL ved siden af, fungerer han som highskilled standin for holdet og vil til enhver tid træde ind hvis vi mangler.

Nu hvor alt dette er sagt, lever oAs ånden stadig videre. Dog stadig på hyggeplan - så mTw, fnatic og SK skal ikke føle sig truet på scenen. Da vi højest sandsynlig ikke vil blande os i deres CS liv <3
November -- (26/11-2008) -- SL#14 Finalen
Vi nærmede os december mdr, og for mange af os betyder det en masse projekter + afleveringer + optakt til eksamen. Det medførte færre kampe og opgøret mod [?] var ikke det vilde at prale af igen:)

SLAP beslutter så at top4 skal mødes til finale-søndangen for at få afviklet semi finale og finalen med BO3.

Følgende 4 finalister:
[?] vs. Elipse
team.oAs vs aG


Vi skulle her møde aG pigerne igen. Desværre fik vi det ikke så let som vi ønskede det. Tøserne rullede os over på nuke, mens vi tog dem hårdt på inferno og tuscan (screenshots fra kampen findes under 'Match':)

Finalen mod de ubesejrede [?] var mindre sjov, de var godt varme og kørte os over på begge maps:/ Dette blev derfor kun til en anden plads for os i 2. division:)

En stor tak til alle holdene der holdt ud. Og tillykke med sejren til de kære [?] :)
Slutstilling i 2. division i SLAP:
1. [?]
2. team-oAs
3. aG

Links til dette:
Selve finalerne nærmer sig
FINALE TID!!


October -- (26/10-2008) -- WCG#3 kval, SL#14 & SLAP Live#16
Det har været en lang mdr med en række begivenheder, hvor det må siges at være både op- og nedture desværre:)

WCG #3 Kvalifikation:
Vi tilmeldte os WCG kvalifikationen igen, denne gang nummer 3 af slagsen og sidste for 2008. Det altid sjovt at prøve lidt kræfter af mod de store stærke hjernedøde elefanter:P
De heldige der skulle møde os, blev XLBet.ATS. Vi havde hørt "lidt" om dem - og mente det nok skulle være en win-win- situation eller??.. Zz..

XLBet.ATS vs. team.oAs
McEiF vs. Richmond
Evolution-eSport vs. clan-dreamcast
ivans vs. GENESIS
wooSai vs. butabi
Team Gamehotel vs. lifetec
Team Lithium vs. HeAdDe
Playzone vs. Clan Warning


Det lykkedes os at hive sølle 5 runder fra dem på mappet nuke, og enkelte gennembruds runder der nok gjorde dem lidt sure:D we like that shit;) Links til dette:
XLBet.ATS favorit i dag


2. division SLAP online turneringen:

Det kører fint for os i 2. divisionen, skulle man tro:) denne måned er der ikke blevet spillet voldsomt mange kampe, dette skyldes nok også en masse frafald af teams og folk der havde travlt. Det blev dog til en sejr mod vb før slap live lan, og efter lan't til en hård sejr mod aG - de hardcore piger:) Vi rullede dem over på nuke, og de rullede os over på train, hvorefter det afgørende map på inferno mod pigerne nok blev den tætteste kamp nogensinde selvom vi undgik mr3:) Alt dette kan selvf læses om i referat under 'Match' + billeder fra kampene. Vi reddede i hvert fald kampen på et hængende hår:)
Vi manglede dog stadig at møde de ubesejrede [?] som vi ønsker at møde til sidst i sæsonen for spændingens skyld. Denne kamp vil vi se frem til:)

SLAP LIVE #16:
oAs skulle nu være offline igen, dvs spille dum-smarte på LAN, denne gang i Ballerup SuperArena. Der blev lagt 2 slags seeds op til SLAP LIVE, nemlig high seeds og medium seeds. Vi tager et kig på de "vigtige" kun:)
CS1.6 MEDIUM SEED til SLAP LIVE#13:

SUBLIFE [-_-]
Perrys Druidz
2Good zaebis
Prolight bananaZ prowess
showtime! Mirror-Gaming
Gubbierne! KlarPiratStart
iRage onlineAftersex
skoveN Clan Warning


[?] fik æren af at sidde ved siden af os under lan't, det førte også til en del fuckhumor der var nice:D specielt fra vores gode gamle dreng hNrk:)

Det gik mindre godt i gruppespillet, da vi tabte til et mixhold(17-13) på inf og tyskerne pod.hama(22-8) på train.

Vi røg derved i B gruppen og selvf skal vi møde vores usle m8s 2G på dust2. Vi lagde hårdt ud på T med en føring på 6-0, så gad 2G ikke mere og tog resten:/ fuckhoveder. På tuscan mappet blev vi kørt over og det endte med et tab på 0-2 til de herre.

Resten af turen gik på luksus restaurant den ene dag og mac d den anden dag, det må jeg sgu nok sige gutter hah;) der blev drukket den første aften, og vor kære aG piger deltog med glæde, her opstod romancen med skældsord mellem en række personer (på en sød måde selvf):D:D

Den anden aften tog vi en tur på diskotek Skoven med the whole crew, nu hvor mKm var stedkendt i byen. Der blev både battlet billiard og druk og snakket med piger, det skal siges da kpr og zoopsi var taget hjem om morgenen. Stod mkm og afdanket stadig og dansede TRAMP TRAMP med resten af pigerne.

På trods de nedern offentlige kampe, selvom vi vandt prac's på lan osv osv - var det stadig sjovt at hygge med m8s'ne og se folk igen, no doubt:)

Links til dette:
SLAP LIVE SEEDS
SLAP LIVE hovedside


September -- (25/9-2008) -- WCG Danmark #1 Kvalifikation

Vi tilmeldte os for fun til WCG Danmark #1 kvalifikation. Her kommer seeds'ne og selvfølgelig ligger vi langt over 2Good, det er soleklart:) Dem der er markedet med grøn, vandt vi sjovt nok og omvendt med de røde:/

Seeds
1. Spirit of Amiga (woodi, zE-, soga, Zoop, stagep)
2. Playzone (coloN, zn0v, Snappi, zeeth, gGs)
3. Gamecenter.dk (Stofqaz, MarcK, zhrv1N, spdr, Jamze)
4. Nibiru (hdN, zecer, turkizh, fistab0b, CuiRl)
5. NUKEM (Scoutman, BadAiM, zisco, zagal, suraNga)
6. one.QXL (PetrIoooo, unB, lud0, tekzinz, Timzen, zakk0)
7. McEiF (zquEM, resiVE, trone, kain, JQGGE)
8. Team.oAs (kpr, zoopsi, random_guy, afdanket, mkm)
9. Showtime (MMB, Pixel, skov, bumsen, chz, Pre3, zlunk)
10. Moneytor (BENNAYOUN, percy, zoam, crapzn, hollow)
11. 2Good (rush84, goblins, nizzo, khat, scratch)


Hold på hat og briller, de 2 hold vi tabte til var sjovt nok finalisterne SoA og NUKEM, så på den måde har vi intet at græde over, kun at de såkaldte host noobs fik os;););) og i teorien fik vi så en 3. plads (siger vi bare:D)

Det var i hvert fald nogen spændende kampe, og vi fik da knifet SoA (som de så gerne ville have vi skulle tage screenshot af hah) og lavet et par frække ace's mod de andre hold:P /pwn

Tilhørende nyheder med links:
WCG-start klokken 18.00
Første resultater fra WCG.dk
SoA møder NUKEM! i finalen
WCG hp

WCG #1 kval. brackets:
Upper brackets
Lower brackets

Nyt i SLAPs Online turnering 2. division:
I vores online turnering i SLAP kører det jo fint for os som ubesejrede indtil videre sammen med vores kære venner Questionmark [?]. Dog topper vores m8s grundet flere spillende kampe mod dem der ligger i bunden i vores division hi hi:)

Vi er i kampen mod AMOKS blevet belært om hvad de såkaldte HE bugs på rampen vil sige på den hårde måde, så på dette punkt har vi stadig noget udestående hvor vi skal ud i 3. map, SLAP valgte endda at lave en nyhed om dette som kan ses

på linket og med en rettelse af reglen "§ 3.13 - Flash og HE bug" så der ingen tvivl ville komme:
Bug Abuse
Der blev lavet 1 flashbug og så 3 he bugs. Og selvfølgelig er det ikke vores intentioner at bugge med vilje, og bestemt ikke med HE's. Nok om det:) det hele er diskuteret færdigt og kan ses på overstående link.

Ikke mere herfra, game4fun:) stay tuned

August -- (25/8-2008) -- SL#14

2 Div. Forum - 2. Div. Stilling

Efter stor efterspørgsel fra holdet af, deltager vi nu endnu en gang i slaps online turnering #14. Vi er blevet placeret i 2. division hvoraf det er en stor gruppe som ikke er delt op i A og B denne gang!

Holdene der deltager er som følge:

*AMOK's*
[?]
[RIP]
Mercenaries
aG
Elipse
even`
Profos.cs
sayitlike.ck
SpIn
Team.oAs
Texaspoker-Esport.dk
vacancy
vb

På trods af den dårlige planlægning og information i sidste sæson fra slaps side, har vi dog valgt at give det en chance til og se hvad det vil ende med denne gang! :)

Hent nyeste Custodia klient
Hent nyeste .NET Frame fra Microsoft

July -- (25/7-2008) -- SL#13 slutstilling

SLAPs online turninering for denne sæson er slut. Samme dag som finalen skulle spilles fandt vi ud af vi skulle være med.

Da vi ikke kunne stille fuldt lineup til finaledagen lod vi os forfeite til modstanderen. Dette skyldes vi ikke troede vi skulle spille, Så alle havde planlagt noget IRL istedet på denne dag, forståeligt nok:) Det gør det heller ikke bedre slaps hjemmeside var nede, og vores DA havde ladet os vinde kampe på forfeit uden at give besked om dette nogen dage før heh, sikke et cirkus!

Slutstillingen i vores gruppe:

For dem der er nysgerrige om kampene, har vi lagt referat og screenshots op under 'Matches' på hjemmesiden:)

Jeg tvivler på oAs vil fortsætte i SLAPs online turnering, da vi syntes det er blevet for sløset og spild af kebab-penge for så få kampe og alt den planlægning. Det klart lettere at finde en CW på irc og aftale tidspunkt:)

P.S: Citat fra kampen mod vores venner Texas-eSport: "0-6 til TXP" = "NUL-SEX til TXP"

June -- (24/6-2008) -- ferie
sommerferie = inaktive
May -- (21/5-2008) -- HP design

Vi har fået nyt sexy hjemmeside design fra vincentes CL aka 7ri, da han mente vi trængte til noget nyere. Så han hyggede sig og kom frem til dette kreative design.

Du en skatter 7ri biatch,, vi takker selvfølgelig mange gange herfra:)

April -- (23/4-2008) -- SL#13 optakt

Så kører vi igen med SLAPs online turnering #13. Denne gang skal vi spille i 3A, holdene i vores gruppe er:

.#Azure-Weapons
[NG]
BaP
Mama'z Boyz >>
SaX.Fight //
Team.oAs
Texaspoker-Esport.dk
vincentes '
Violent 2 '

Vi har mødt mange af holdene i forvejen, så det skal nok blive spændende at se hvad det ender med:)

3A Forum - 3A Stillingen

Udover dette vides det endnu ikke om der benyttes et anticheat-klient program i denne sæson. Man kan håbe på det bliver Custodia eller CheatGuard.org som bliver brugt gratis i #MonDayCup nu. Hate online cheaters!:)

March -- (23/3-2008) -- Slap Live #14 i Aarhus venter

Sæsonen er nu slut og vi ser frem til at spille i division 3 og håber på der er flere aktive klaner, som vil resulterer i flere gode kampe:)

Ikke desto mindre deltager Team.oAs til SLAP Live i Aarhus med lineup:
kpr
zoopsi
Tjilloh
hNrk
mKm

Vi har før spillet sammen til BIT og slap live i 2007, så det skal nok blive spændende.

UPDATE1: zoopsi & kpr har glemt propperne til dobbeltluft-sengen, så klokken halv 6 om morgenen bliver der kørt til Randers for at hente 2 fucking propper til at lukke luftmadrassen. Nice tur:)

UPDATE2: Vi havnede i et stærkt gruppespil, og så uheldige som vi end var - røg vi i C gruppen og røg ud i kvartfinalen! Det skal siges Tjilloh & hNrk sad med sovepose + stor jakke ligesom kpr grundet kulde i hallen! Ellers blev der spillet mange gode kampe mod andre klaner til LAN't som kommer op senere - der gik klart bedre:)

UPDATE3: kpr & mKm vandt 2 gange i bordfodboldturneringen af 8-12 hold, hvor der blev vundet over de skide lorte wannabe pro-nabs:D kpr er mester goal-keeper og goal-score fra mål med wankerarm!

UPDATE4: mKm der bliver interviewet af SLAP pga. hans noob tower der skulle forestille sig at være cpl-style blær og deltage i en noobkonkurrence om at have det flotteste tower. GISP løb med flest stemmer(/cheaters).

February -- (25/2-2008) -- SL#12 stemningsrapport

Vi ligger godt ud og topper 4A med god stil og desværre en enkelt forfeit mod tGs, som elsker at være på tværs. Mange af holdene er frafaldet grundet de var inaktive = karantæne.

Her skal vincentes have ros for at værende aktiv og altid var frisk på en kamp eller to. Vores DA MOYTEN klarede det suverænt og gav mange af holdene i Division 4AB chancer til at overleve sæsonen, som desværre ikke var muligt for de fleste af dem!

January -- (21/1-2008) -- SL#12 optakt

#12 SLAPs online turnering begynder snart og vi skal spille i division 4A:

amp.cs
eqo
Invaders
Team.oAs
tGs|
vincentes '

Det bliver spændende at spille med klient programmet Custodia. Godt initiativ slap:)

Hent nyeste Custodia klient

Hent nyeste .NET Frame fra Microsoft

December -- (21/12-2007) -- oAs født

Nu lever oAs igen, mange af os har spillet sammen i flere år og nu går vi under det gamle klannick oAs fra 2004.
Vi har deltaget til diverse danske lans, etc. Slap Live / BattleIT. Nu må vi se hvad det føre' til, vi prioriter hyggen og stadig gaming på lidt seriøst plan!